085-0494494

HSO | ERP

HSO is een wereldwijde Microsoft Dynamics 365 expert en toonaangevende leverancier van innovatieve bedrijfsoplossingen met als doel de bedrijfsresultaten van hun klanten te verbeteren. Ze zijn gespecialiseerd in de implementatie, integratie, optimalisatie en onderhoud van ERP- en CRM-software op basis van Microsoft Dynamics 365 en Office365. Ze werken voor lokale en internationale bedrijven in de retail, groothandel, productie en dienstverlening. Bij HSO werken meer dan 1000 professionals in Europa, Noord-Amerika en Azië. Meer dan twee decennia praktijkervaring dienen als basis voor de (internationale) expertise. Zij zijn afgelopen jaar door Microsoft verkozen tot Global ERP Partner of the Year. HSO behoort tot de Microsoft Dynamics Inner Circle en is zijn trots op de titel ‘meest klantgerichte’ Microsoft partner.

Volg deze leverancier

Oplossingen

Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics CRM, SharePoint, Dynamics 365, Office 365 en BI-oplossingen voor retail en groothandel, dienstverlening en productie.

Certificeringen

Microsoft Inner Circle, Microsoft Gold Data Analytics, Microsoft Gold Cloud Platform, Microsoft Gold Cloud Productivity, Microsoft Gold Customer Relationship Management, Microsoft Gold Enterprise Resource Planning

Branches

Bouw, installatie en infrastructuur, Energie, Financiële dienstverlening, Groothandel en detailhandel, ICT, media en communicatie, Industrie, Zakelijke dienstverlening

Klanten

JBC, Destil, Verosol, Intratuin, Gunnebo, Calduran.

Meer over HSO
HSO is een wereldwijde Microsoft Dynamics 365 expert en toonaangevende leverancier van innovatieve bedrijfsoplossingen met als doel de bedrijfsresultaten van hun klanten te verbeteren. Ze zijn gespecialiseerd in de implementatie, integratie, optimalisatie en onderhoud van ERP- en CRM-software op basis van Microsoft Dynamics 365 en Office365. Ze werken voor lokale en internationale bedrijven in de retail, groothandel, productie en dienstverlening.

Bij HSO werken meer dan 550 professionals in Europa, Noord-Amerika en Azië. Meer dan twee decennia praktijkervaring dienen als basis voor onze (internationale) expertise. Zij zijn afgelopen jaar door Microsoft verkozen tot Global ERP Partner of the Year. HSO behoort tot de Microsoft Dynamics Inner Circle en zij zijn trots op de titel ‘meest klantgerichte’ Microsoft partner.

Neemt contact op met HSO Bezoek de website