085-0494494

Isah Business Software

Isah ERP ondersteunt de complete “Product Life Cycle” bij maakbedrijven. Vanaf het ontstaan van een product (engineering-integratie), alle inkoop- en verkoopprocessen, de logistieke- en productie-administratie tot en met de service en aftersales, worden middels één geïntegreerd systeem ondersteunt. Met Isah Project Management is het mogelijk om de complexe structuren van verkoop en productie van projecten te beheersen. Met Isah Finance ervaren klanten bovendien grote voordelen, omdat deze oplossing volledig geïntegreerd is binnen het ERP. De eisen ervan zijn specifiek afgestemd op de praktijk van maakbedrijven.

Volg deze leverancier

Oplossingen

Een geïntegreerde oplossing waarin ERP software, engineering, service, projectmanagement en financieel samenkomen, ondersteund door een modern technologisch platform en een optimaal gebruikersgemak.

Sterke punten

Wij staan voor focus op uw rendement. We zijn doortastend, betrokken en oprecht.

Branches

Agrosector, Delfstoffen, Industrie

Klanten

AAE, Bronkhorst High-Tech, Huisman, Ploeger, Sollas, tbp, Vanmac, Vekoma

Brochures

Whitepapers

Klantcases

Meer over Isah Business Software

Isah komt voort uit de praktijk van de maakindustrie. Dat zie je terug in onze software, werkwijze en bedrijfscultuur. Samen streven we naar een verhoging van de efficiency bij onze klanten. Al sinds 1987 werken we voor alle branches van de maakindustrie: van grote tot kleine bedrijven en van nationale ondernemingen tot internationale spelers. Isah staat voor stabiliteit en zekerheid, wat zich vertaalt in lange klantrelaties.

Toegewijd aan de maakindustrie

Als familiebedrijf geloven wij in de menselijk maat. We kennen onze klanten en weten wat er speelt in hun branche. Medewerkers van Isah hebben vergaande kennis van of interesse voor de maakindustrie. In veel gevallen hebben ze er zelf gewerkt. Onze kernwaarden Samen, Oprecht, Verbeteren, vind je terug in alle haarvaten van de organisatie en de medewerkers.

Geïntegreerde oplossing

Isah ERP ondersteunt alle inkoop- en verkoopprocessen plus de logistieke en financiële administratie. Naar wens kunnen deze functies worden uitgebreid met engineerings- en documentmanagementoplossingen (Isah Engineering) en servicefunctionaliteit (Isah Service). Met Isah Project Management is het mogelijk om de complexe structuren van verkoop en productie van projecten te beheersen. Met Isah Finance bieden we onze klanten bovendien grote voordelen, omdat onze oplossing volledig geïntegreerd is binnen het ERP. Bovendien zijn de eisen ervan specifiek afgestemd op de praktijk van maakbedrijven. Ons ERP systeem wordt ondersteund door een modern technologisch platform en een optimaal gebruikersgemak.

Smart Industry Ambassadeur

Als Smart Industry Ambassadeur draagt Isah actief bij aan het realiseren van acties die op de Smart Industry Agenda staan. Isah biedt maakbedrijven handvatten om hun Smart Industry strategie te vertalen naar de eigen organisatie en binnen de (toelever)keten. Met de opkomst van nieuwe technologieën is het mogelijk een betere kostenbeheersing te realiseren in combinatie met een hogere productiviteit. Meer omzet met hetzelfde aantal mensen is wat Isah klanten weten te realiseren. En dat is goed nieuws in een tijd waarin er een groot tekort is aan echte vakmensen.

In het kader van Smart Industry participeert Isah ook in het Fieldlab ‘The Smart Connected Supplier Network’, waarmee we het mogelijk maken om tussen verschillende (ERP) Systemen snel en betrouwbaar informatie uit te wisselen, waardoor samenwerking in de keten wordt vereenvoudigd. De communicatie gaat via het SCSN protocol wat is gebaseerd op XML (UBL). Op deze manier kunnen maakbedrijven efficiënt en effectief samenwerking met hun klanten en leveranciers.

Maak het met Isah

Het implementeren en optimaal gebruik maken van onze ERP oplossing vraagt om een gedegen aanpak. Wij delen het implementatieproject daarom in beheersbare en controleerbare fases in, waarbij een fase moet zijn afgerond en goedgekeurd voordat een andere fase kan beginnen. Met gratis cursussen, ondersteuning door gespecialiseerde consultants en onze strategische roadmApp tool helpen we maakbedrijven ook na de implementatie om continu te verbeteren. Betrokkenheid bij onze klanten is wat Isah en haar medewerkers kenmerkt. Samen zorgen we dat ze succesvol zijn in een competitieve en snel veranderende markt. En daarom zeggen we: Maak het met Isah.

Neemt contact op met Isah Business Software Bezoek de website