085-0494494

Mprise

Mprise levert dienstverlening rondom het Dynamics platform van Microsoft (>20 jaar ervaring), waarbij ook het Power Platform de laatste jaren heel belangrijk geworden is. Mprise levert een eigen oplossing voor de tuinbouw met Agriware, een geintegreerde oplossing op basis van Dynamics BC met een productie add-on voor tuinbouw (kekers, zaadproducenten) en inspectie en Tijdregistratie apps. Daarnaast bedienen wij veel klanten uit de handel en industrie en financiele dienstverlening met standaard Business Central (voorheen Navision) en Finance en Operations (voorheen Axapta) en CE (voorheen Dynamics CRM). Wij geven ook veel trainingen voor het hele Dynamics en Power platform.

Volg deze leverancier

Branches

Advies en consultancy, Agrosector, Energie, Financiële dienstverlening, Groothandel en detailhandel, ICT, media en communicatie, Industrie, Onderwijs en training, Overheid, Water en afval, Zakelijke dienstverlening

* Mprise heeft zich nog niet aangemeld bij het Leveranciers Profiel Programma van ITselector. Voor vragen over deze leverancier kunt u contact opnemen met ons.