085-0494494

Odoo Experts

Odoo Experts is de Odoo Gold partner voor Nederland. Wij helpen bedrijven met het implementeren van de ERP-applicatie Odoo. Odoo is een open source alles-in-één-softwarepakket. Het biedt de beste, geïntegreerde administratieve ondersteuning op het gebied van CRM, verkoop, inkoop, productie, voorraad, facturatie, boekhouding en de additionele processen voor het MKB. Door het goed inrichten van deze processen binnen Odoo kunnen jij en je medewerkers meer tijd besteden aan jullie primaire activiteiten i.p.v. de administratieve ondersteuning er omheen. Daar kunnen de Odoo Experts je bij helpen. Odoo Experts is een no-nonsense club van consultants die pragmatisch en efficiënt te werk gaan.

Volg deze leverancier

Branches

Advies en consultancy, Bouw, installatie en infrastructuur, Delfstoffen, Financiële dienstverlening, Gezondheidszorg en dienstverlening, Groothandel en detailhandel, Horeca, ICT, media en communicatie, Industrie, Onderwijs en training, Onroerend goed, Vervoer, post en opslag, Water en afval, Zakelijke dienstverlening

* Odoo Experts heeft zich nog niet aangemeld bij het Leveranciers Profiel Programma van ITselector. Voor vragen over deze leverancier kunt u contact opnemen met ons.