085-0494494

Pylades | ERP

Wij zijn gespecialiseerd in het implementeren van Enterprise Resource Planning (ERP) en Customer Relationship Management (CRM) applicaties die concrete resultaten opleveren en waarde toevoegen. Met onze expertise in Microsoft Dynamics 365 en Power BI ondersteunen wij onze klanten bij hun transitie naar de cloud, de digitale transformatie en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Lees meer over onze brancheoplossingen. Onze missie is om onze klanten succesvol te maken met Microsoft. Wij zijn gecertificeerd Microsoft CSP: Cloud Solution Provider (Tier 1) en OSA (online services advisor). Onze visie In deze tijd waarin technologische veranderingen elkaar sneller dan ooit opvolgen, is het belangrijk om als organisatie klaar te zijn voor de toekomst. Klaar zijn voor de toekomst betekent wendbaar zijn, processen stroomlijnen en optimaal gebruikmaken van beschikbare kennis en creativiteit.

Volg deze leverancier

Branches

Advies en consultancy, Bouw, installatie en infrastructuur, Financiële dienstverlening, Groothandel en detailhandel, ICT, media en communicatie, Industrie, Zakelijke dienstverlening

* Pylades | ERP | CRM heeft zich nog niet aangemeld bij het Leveranciers Profiel Programma van ITselector. Voor vragen over deze leverancier kunt u contact opnemen met ons.