085-0494494

Shopworks

ShopWorks is hét e-commerce bureau. Als Shopware Enterprise en Shopify partner is ShopWorks in staat om aan elke individuele behoefte – passend bij elk businessmodel – te voldoen. Met het hoogste aantal Shopware gecertificeerde designers en developers van Nederland, grote gerealiseerde Shopware projecten en continue doorontwikkeling van kennis en expertise behoort ShopWorks tot de top e-commerce bureaus van Nederland. We werken voor uiteenlopende opdrachtgevers zoals het Rijksmuseum, Bouwbink en Keune. Onze expertise is het genereren van online resultaat met jouw e-commerce platform. Als strategisch partner denken wij mee met je business. Onze teams richten zich op de ontwikkeling van nieuwe webshops en optimalisatie van bestaande webwinkels middels online marketing.

Volg deze leverancier

Branches

Agrosector, Bouw, installatie en infrastructuur, Cultuur en sport, Delfstoffen, Energie, Financiële dienstverlening, Gezondheidszorg en dienstverlening, Groothandel en detailhandel, Horeca, Industrie, Onderwijs en training, Onroerend goed, Persoonlijke dienstverlening en not-for-profit, Vervoer, post en opslag, Water en afval, Zakelijke dienstverlening

* Shopworks heeft zich nog niet aangemeld bij het Leveranciers Profiel Programma van ITselector. Voor vragen over deze leverancier kunt u contact opnemen met ons.