085-0494494

Thinkwise

Thinkwise is wereldwijd de enige leverancier van een low-code softwareplatform waarmee omvangrijke en complexe bedrijfssoftware wordt gerealiseerd. Het Thinkwise platform biedt de hoogste productiviteit in de low-code markt en garandeert daarbij ook dat er geen nieuwe legacy meer ontstaat. De gerealiseerde bedrijfssoftware gaat automatisch over op toekomstige technologieën. Daarnaast kan bestaande legacy software razendsnel worden gemoderniseerd door het Thinkwise platform met de ingebouwde “Upcycler” technologie. Thinkwise levert zijn platform in licentievorm aan bedrijven die in-house software realiseren en aan softwareleveranciers. Thinkwise is opgericht in 2002 en het platform wordt gebruikt in meer dan 30 landen.

Volg deze leverancier

Oplossingen

Alle soorten bedrijfssoftware: ERP, HRM, CRM.

Certificeringen

IBM Business Partner, Microsoft Certified Gold Partner, Oracle Silver Partner

Branches

Advies en consultancy, Agrosector, Bouw, installatie en infrastructuur, Cultuur en sport, Delfstoffen, Energie, Financiële dienstverlening, Gezondheidszorg en dienstverlening, Groothandel en detailhandel, ICT, media en communicatie, Industrie, Onderwijs en training, Onroerend goed, Overheid, Persoonlijke dienstverlening en not-for-profit, Vervoer, post en opslag, Water en afval, Zakelijke dienstverlening

Klanten

Sligro Food Group, MOJO, Antea Group, VDL Groep, Zeeman, WEC Lines, Acto Informatisering

Meer over Thinkwise
Interview met Thinkwise

Thinkwise is een softwarehuis in Apeldoorn. Met meer dan 100 medewerkers zijn zij elke dag actief om voor hun klanten op een unieke manier bedrijfssoftware te realiseren. Zoals ze het zelf noemen: “de ERP van de toekomst”. Dit doen zij al meer dan 15 jaar, met een modern low code software-ontwikkel platform, de Thinkwise Suite. We zijn nieuwsgierig geworden en bevragen Robert van der Linden, CEO van Thinkwise.

 

Welke oplossingen biedt Thinkwise?

Wij realiseren ERP software en zorgen voor de integratie met bestaande randapplicaties en apparatuur, denk aan bijvoorbeeld scanners. Daarnaast verzorgen wij klantgerichte trainingen en opleidingen voor de eindgebruikers zodat zij optimaal gebruik kunnen maken van hun bedrijfssoftware. Bedrijven kunnen er ook voor kiezen om met de Thinkwise Suite zelf applicaties te realiseren. Onze bedrijfssoftware is flexibel en functionele aanpassingen zijn snel door te voeren. Razendsnel wordt op een innovatieve manier, automatisch, 100% passende en flexibele bedrijfssoftware gerealiseerd. Deze bedrijfssoftware is device onafhankelijk en altijd direct beschikbaar voor Windows, web- en mobiele toepassingen. Nu en in de toekomst. In de huidige tijd waarin de markt snel verandert, is het namelijk belangrijk om snel op ontwikkelingen in te kunnen spelen, met eenvoudig aanpasbare bedrijfssoftware.

Wat is volgens u uniek aan Thinkwise en jullie oplossingen?

Thinkwise is voor bedrijven die met software het verschil willen maken of waar bedrijfssoftware strategisch wordt ingezet. De bedrijfssoftware die wij aan klanten leveren voelt als maatwerk, maar dan zonder de nadelen hiervan. Het blijft beheersbaar en heeft een extreem hoge kwaliteit. Hierdoor is Thinkwise zeer toekomstbestendig, het heeft een oneindige levensduur zonder technologische of functionele veroudering. Thinkwise is direct beschikbaar en in te richten op elke device, met een eenvoudige en zelflerende interface.

Vaak wordt gezegd dat ons concept te mooi is om waar te zijn. Om onze potentiele klanten te overtuigen, moderniseren wij de huidige software van onze prospects al tijdens de acquisitiefase, binnen 10 dagen tijd. Met deze Thinkwise Testdrive zetten wij kosteloos en vrijblijvend de eerste stap in een strategische samenwerking met de prospect en bewijzen wij de Thinkwise concepten.

Is Thinkwise meer dan alleen software? 

Zeker. Naast onze oplossingen heeft Thinkwise een platform voor klanten, partners en medewerkers. Klanten kunnen via de Community Portal 24/7 onder andere de kennisbank raadplegen, documentatie downloaden, issues melden, project voortgang bekijken en zich inschrijven voor cursussen. Ook kunnen zij hier de laatste versie van onze producten downloaden.

Klanten kunnen ook kiezen om gebruik te maken van Thinkwise Service & Care. Deze personaliseerde Service & Care oplossing is geschikt voor klanten die een turnkey applicatie hebben aangeschaft en al met de applicatie werken. Met deze oplossing ontzorgen wij de klant door 100% garantie, extra zekerheid en comfort te bieden.

Wat zijn ontwikkelingen waar volgens u rekening mee gehouden moet worden?

Artificial Intelligence (AI). Denk aan de zelfrijdende auto’s of bijvoorbeeld Siri op de smartphone. Dit zijn voorbeelden waar AI al een rol speelt en meehelpt op het gebied van gemak en gebruikerservaring. In de toekomst zal AI een steeds grotere rol gaan spelen. Intelligente software gaat steeds meer taken van ons overnemen. Zo heeft Thinkwise een zelflerende gebruikersinterface. Op basis van het gebruik van een persoon worden mogelijke aanpassingen aangegeven om de werkwijze te verbeteren. Dit zodat deze persoon zijn werk kan optimaliseren.

Software wordt in de komende jaren nog veel belangrijker en zal steeds meer integreren met de omgeving. De digitale wereld wordt geïntegreerd in onze fysieke wereld zoals bijvoorbeeld met de thermostaat in huis. Deze regel je moeiteloos met een app op je telefoon. Bedrijven die dit onder controle hebben, zullen overleven. IT wordt meer en meer business IT.

Hoe speelt Thinkwise in op deze en andere ontwikkelingen?

Onze afdeling Product Innovation onderzoekt constant de markt en luistert naar onze klanten zodat nieuwe ideeën en ontwikkelingen meegenomen worden. Deze afdeling is continu bezig met innovatie. Zij verwerken de nieuwste technologische trends en mogelijkheden in ons platform.

Business en IT gaan steeds meer in hand in hand. Met onze werkwijze ontstaat er een betere samenwerking tussen deze twee. Nieuwe ideeën en inzichten zijn eenvoudig en snel te realiseren en zorgen voor het toegankelijk maken van de IT voor de business. Een wijziging of verandering, groot of klein, is met Thinkwise gemakkelijk en snel verwerkt. Je bouwt geen legacy meer op met onze werkwijze. De software is beheersbaar en als bedrijf kun je eenvoudig mee met trends en ontwikkelingen in de markt. Denk bijvoorbeeld aan een wijziging in wet- en regelgeving die in de software doorgevoerd moet worden. Dit is met Thinkwise eenvoudig te realiseren.

Wanneer is Thinkwise pas echt tevreden?

Wij zijn pas echt tevreden als niet alleen de klant in de ‘happy flow’ zit, maar ook de gebruikers écht HAPPY zijn. Dit klinkt logisch, maar is helaas echt een unicum in IT-land.

Toon het volledige interview

Voor veel bedrijven is bedrijfssoftware een soort black box waar ze weinig inzicht in hebben en die vaak te veel tijd, geld en energie kost. Thinkwise vindt dat het anders moet. Slimmer. Wat ons betreft is het traject van software realisatie een helder traject met een duidelijke kostenbegroting en een strakke planning. Met Thinkwise voldoet uw bedrijfssoftware altijd aan de complexe en veeleisende vragen uit de markt. Uw bedrijfssoftware is device-onafhankelijk en dus altijd direct beschikbaar voor Windows, web en mobiele toepassingen. Wij kennen de ontwikkelingen in uw branche. Uw business strategieën zetten wij razendsnel om in resultaatgerichte bedrijfssoftware met een oneindige levensduur.

Thinkwise Suite

Wij realiseren uw bedrijfssoftware met de Thinkwise Suite. De Thinkwise Suite is een modern low code development platform waarmee nieuwe bedrijfssoftware wordt gerealiseerd of bestaande bedrijfssoftware wordt gemoderniseerd. Bedrijfssoftware die gebouwd is met de Thinkwise Suite blijft automatisch technologisch en functioneel up-to-date. U hoeft nooit meer nieuwe software te kopen.

Klanten

Onze klanten gebruiken de mogelijkheden van hun bedrijfssoftware om nieuwe business te creëren en zetten software strategisch in voor een optimaal bedrijfsresultaat. Zij maken gebruik van de kansen die nieuwe technologieën bieden zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over hun bedrijfssoftware in deze snel veranderende wereld. Deze is toekomstbestendig en altijd state-of-the-art. Wij werken samen met onze klanten en delen onze kennis en ervaring. Deze samenwerking leidt tot de beste oplossingen.

Neemt contact op met Thinkwise Bezoek de website