085-0494494

Unit4 bedrijfssoftware

Unit4 biedt innovatieve, taakgerichte ERP-software die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van dienstverlenende organisaties over de hele wereld. De oplossingen worden geleverd via de cloud, op de manier zoals u dat wenst.

Volg deze leverancier

Branches

Advies en consultancy, Financiële dienstverlening, Groothandel en detailhandel, Overheid, Persoonlijke dienstverlening en not-for-profit, Zakelijke dienstverlening

Klanten

Veris Bouwmaterialengroep, Imbema Groep, Game World, Royal HaskoningDHV, Waterbedrijf Groningen , Reykjavik University, Van Oord N.V.

Meer over Unit4 Bedrijfssoftware

Vanaf het eerste (potentiële) klantcontact tot het versturen en incasseren van de factuur: manage je klanten en projecten met Project Management 365 van Unit4 Bedrijfssoftware, gebouwd op het krachtige Microsoft Dynamics 365 CRM platform.

Tevreden klanten zijn de beste indicator of een zakelijke dienstverlener succesvol is of niet. De grootste bijdrage die jij hieraan kan leveren, is ervoor zorgen dat je dienstverlening en adviezen werkelijk waarde toevoegen voor je klant. In een wereld die wordt overheerst door deadlines is prioriteiten stellen en efficiënt werken beslist niet makkelijk.

Wil jij weten hoe je over alle tools kunt beschikken die je nodig hebt om jouw projecten tot in de puntjes te managen, bezoek dan onze website.

Neemt contact op met Unit4 Bedrijfssoftware Bezoek de website