085-0494494

Over IT Selector

Home > Over IT Selector

Over IT Selector

IT Selector is opgericht in 2010 en heeft samen met haar medewerkers reeds vele jaren ervaring in de IT sector, primair op het gebied van CRM, ERP en E-Commerce projecten.

Waarom IT Selector?

Het selecteren en implementeren van een business software pakket binnen een organisatie is voor de meeste mensen geen alledaags proces. Daarom bieden onze adviseurs ondersteuning op alle fasen van dit proces, van oriëntatie tot implementatie. Dit doen wij vanuit een visie die de verschillende facetten van het proces belicht: de afnemer/gebruiker, de leverancier/partner en de fabrikant van de business software.

Onze adviseurs kennen de markt, de spelers en de producten. Met onze kennis kunnen wij u objectief en onafhankelijk adviseren en begeleiden in het selectie- en implementatietraject. Dit doen we niet vanuit een marketing oogpunt, maar met passie voor het vak!

Onze adviseurs

IT Selector bestaat uit een team van specialisten, onafhankelijke adviseurs die zich toeleggen op het maximale resultaat voor klanten.

Onze diensten

De adviseurs van IT Selector helpen u met een drietal diensten:

  • Online Servicesvia deze dienst stellen wij kosteloos onze expertise op het gebied van CRM, ERP en E-Commerce pakket selectie ter beschikking. Middels een telefonisch consult krijgen wij een gedetailleerd beeld van uw wensen en behoeften. Vervolgens bepalen we gezamenlijk welk vervolg hier het beste aan gegeven kan worden; zelfstandig verder gaan of een persoonlijk gesprek om vrijblijvend de mogelijkheden die we als ITselector bieden te bespreken.
  • IT Consultancy: naast onze Online Services bieden onze adviseurs de helpende hand bij de verdere stappen in het traject, zoals de procesinventarisatie, de scoping, het maken van een RFP/RFQ aanvraag, demonstratie evaluaties en contract onderhandeling.
  • Projectmanagement: vanuit onze management dienst bieden we u volledige services op het gebied van projectmanagement, budgetbewaking, change-management, implementatiebegeleiding en alles wat verder nodig is gedurende het project.

Bekijk ook de pagina ‘Onze Diensten‘ met aanvullende informatie over wat wij voor u kunnen betekenen.

Referenties

Een greep uit onze succesverhalen; tevreden klanten vertellen over de succesvolle samenwerking en dito resultaten.

 

Wij hopen u snel te mogen helpen op een of meerdere vlakken, van Oriëntatie tot Implementatie en alles daar omheen! Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.