085-0494494

Over ons

Beter werkt gewoon fijner. Daarom maakt IT Selector je bedrijfsprocessen meetbaar en inzichtelijk. We inventariseren, leggen vast en optimaliseren. We creëren inzicht en uitzicht. Met oog voor je processen. Met hart voor je mensen. Met een neus voor technologie.

‘Eerlijk, onafhankelijk, deskundig en zeker niet bang om de vinger op de zere plek te leggen. Dat is hoe IT Selector werkt. Wij zijn je geheugen en wij zijn je geweten. Want je weet het dat gaat met IT: Het begint als noodzakelijk kwaad, daarna groeit de toegevoegde waarde.’

 

Onze aanpak

We maken inzichtelijk wat de impact van je werk is op het geheel van je bedrijfsprocessen. Wat doe jij en wat merkt je collega elders in het bedrijf daarvan? Wat doe jij niet en wat merkt je collega of een team elders daarvan? Of anders: wat is je proces? Wat is jullie olifant in de kamer, dat waarover je het liever niet hebt? 

 

Het gaat bewegen!

Doen jullie nog wat je wil? Met de juiste middelen en processen? Waar zit de verbetering?

Zeker. Als wij komen, kan het pijn doen. We gaan het toch hebben over die olifant die al in je kamer staat. Sterker nog, hij gaat bewegen. Hij gaat dwars door je porseleinkast. En wij gaan mee. Dat moet. We strooien pinda’s rond en kijken wat er gebeurt, wat er sneuvelt, wat er heel blijft en bij wie. Wees niet bang, er gaat vrij weinig stuk. Hooguit een ego links of rechts. Of een overbodig proces. Collateral damage noemen we dat.

 

Jouw opbrengst: een gezondere organisatie

Die krijg je. Dat wil zeggen, die bouwen we samen. Verandering vraag tijd, bereidheid en aandacht van jou en je organisatie. Als jullie willen investeren, geven wij de richting, sturing en structuur die alles wat je doet en hebt beter maakt. 

IT Selector optimaliseert en reikt je nieuwe processen aan. Vertaald naar techniek. Vertaald naar je mensen. Met diensten en services om je bedrijfsprocessen aantoonbaar te optimaliseren: keuzehulp, IT-consultancy, projectleiding implementatie.

kantoor itselector it selector zeist

jaap lucas it selector zeist

 

Doe je nog de goede dingen?

Zou het beter en met meer impact kunnen? Dat zoeken we uit. Je kent het verhaal van die blinden die elkaar gingen vertellen hoe een olifant eruitziet? De een ‘ziet’ alleen de staart, de ander de slurf en een derde ervaart de dikke huid en de flapperende oren. Typerend voor de perceptie van IT en processen in bedrijven als die van jou.

Daarom leggen we alles vast. We vergeten niks. Wij zijn je geheugen en je geweten. We hebben een methode die werkt, overbrugt, team-effort versterkt en respect afdwingt. Dus die volgen we. 

 

Focus op succesverhalen

Tevreden klanten, een succesvolle samenwerking en dito resultaten. Bij IT Selector vinden we dat het onze business is om die van jullie te verbeteren. Immers, alles kan altijd beter. Bij veel bedrijven zoals die van jullie hebben we richting, sturing en structuur gegeven om samen een gezondere organisatie te kunnen bouwen. Gebaseerd op nieuwe en geoptimaliseerde processen hebben we dit vertaald naar techniek en naar mensen.

Lees onze referenties