085-0494494

panel
Home > Bosch Beton

Bosch Beton

Door de groei van de organisatie en haar afzetmarkt ontstond behoefte aan een nieuwe organisatie structuur, stroomlijning van de processen en optimalisatie van goederen- en geldstroom.

Bosch Beton produceert keerwanden (voor o.a. sleufsilo’s), mestopslagbakken en betonplaten voor erfverharding of de kuilplaat voor de West-Europese markt.

Klein begonnen in 1963, inmiddels uitgegroeid tot een grote internationale onderneming. Door de groei van de organisatie en haar afzetmarkt ontstond behoefte aan een nieuwe organisatie structuur, stroomlijning van de processen en optimalisatie van goederen- en geldstroom. Het bestaande systeem kon niet voorzien in deze behoefte, waardoor de zoektocht naar een nieuw, passend ERP systeem is gestart.

Samen met de speciaal voor dit project door Bosch Beton aangestelde projectleider hebben we de structuur van zowel inventarisatie als selectie opgezet en uitgewerkt. Op deze wijze kon de kwaliteit van beide trajecten gewaarborgd blijven, terwijl Bosch Beton zeer betrokken is gebleven in hun eigen project.

In een tijdsbestek van 8 maanden hebben we Bosch Beton mogen begeleiden bij het inventariseren van de behoeften en wensen om vervolgens via de selectiefase tot een gefundeerde keuze te komen. In de daaropvolgende 9 maanden is de implementatie succesvol afgerond.

Kennismaken met IT Selector? Neem contact op