085-0494494

De Melker Sanitair

Home > De Melker Sanitair

IT Selector heeft een Quick Scan uitgevoerd binnen De Melker bedrijven met als doel inzicht te krijgen in de status van de huidige ICT voorzieningen ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen en om te bepalen welke stappen er gezet kunnen worden om deze te optimaliseren.

De bestaande situatie is geanalyseerd en vervolgens bondig en praktisch uitgewerkt. Op basis van deze analyse is in nauw overleg met het management bepaald om de huidige systemen te vervangen door een modern, geïntegreerd en gebruiksvriendelijk systeem waarin CRM en ERP zijn vertegenwoordigd.
IT Selector heeft voor De Melker het hele proces uitgevoerd; proces inventarisatie, opstellen RFI/RFP, samenstellen longlist en shortlist, begeleiding demonstraties en contract besprekingen. Om de gewenste kwaliteit die in het voortraject is bepaald te garanderen heeft IT Selector ook het projectmanagement tijdens de ERP implementatie verzorgd.

Daarnaast is voor de ICT-infrastructuur een vergelijkbaar proces doorlopen van inventarisatie t/m contractvorming; begeleid door IT Selector. Hier is gekozen om de huidige situatie as-is over te nemen door een nieuwe partij om vervolgens de hele ict-omgeving in “de Cloud” te plaatsen.

De Melker Sanitair biedt sanitaire totaaloplossingen die garant staan voor duurzaam en veilig watergebruik met aandacht voor hygiëne, legionellapreventie, vandaalbestendigheid en veilig gebruik. – See more at: http://www.itselector.nl/over-it-selector/#sthash.52sJJnm6.dpuf
Ook op zoek naar ERP- CRM of E-commerce software?
Wij helpen u graag verder. Vul onze Keuzehulp in.
Doe de keuzehulp