085-0494494

MEVAS sterk verzekeringswerk

MEVAS Sterk Verzekeringswerk is een succesvol, gespecialiseerd assurantiekantoor

Home > MEVAS sterk verzekeringswerk

MEVAS Sterk Verzekeringswerk is een succesvol, gespecialiseerd assurantiekantoor ten behoeve van bedrijven in de metaal & techniek. MEVAS heeft een breed productaanbod, specifiek ingekocht voor deze doelgroep. MEVAS kan voor het gehele verzekeringspakket zorgdragen. Er is specialisme op schade-, inkomen- en zorggebied. Bij MEVAS zijn ruim 30 mensen werkzaam.

De bestaande op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde applicatie kon de ambities en toekomstvisie van MEVAS niet langer ondersteunen. Vanuit die gedachte is IT Selector gevraagd om MEVAS te ondersteunen bij het inventariseren en optimaliseren van haar bedrijfsprocessen om vervolgens de best passende softwareoplossing en -partner te selecteren.

Tijdens de implementatie van de gekozen softwareoplossing mocht IT Selector MEVAS als sparringpartner ondersteunen. Een aantal van de vaak uitdagende en kritische onderwerpen die bij veel implementaties naar voren komen zagen we hier terug in de vorm van dataconversie, gebruikerstraining en draagvlak binnen onder de eindgebruikers. Ook na livegang zijn we op meerdere onderdelen binnen MEVAS betrokken gebleven.

Ook op zoek naar ERP- CRM of E-commerce software?
Wij helpen u graag verder. Vul onze Keuzehulp in.
Doe de keuzehulp