085-0494494

StudentsPlus

Sinds 2002 heeft StudentsPlus tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland

Home > StudentsPlus

Vanuit de ambitie om marktleider te zijn en te blijven heeft StudentsPlus aan IT Selector gevraagd haar te begeleiden bij de inventarisatie en optimalisatie van haar bedrijfsprocessen en applicatielandschap. De focus lag hierbij op de mogelijkheid om de informatie die nodig is om de bijlesgevers en bijlesnemers te matchen eenvoudig en efficiënt beschikbaar te maken voor zowel StudentsPlus medewerkers (via ERP) als de klanten en bijlesgevers (portal).

Op basis van een uitgebreide inventarisatiefase is vervolgens de selectie van een nieuwe ERP oplossing gestart en is een low-code oplossing geselecteerd, die StudentsPlus nu en  in de toekomst gaat ondersteunen in haar ambities.

Over StudentsPlus:
StudentsPlus is in 2002 opgericht in Groningen. De oprichters van StudentsPlus werkten bij een huiswerkinstituut en merkten dat er veel behoefte was aan individuele bijles. Door de vele enthousiaste reacties van zowel ouders, leerlingen en bijlesgevers, hebben de oprichters ervoor gekozen om uit te breiden. StudentsPlus streeft ernaar om kwalitatief hoogwaardige en betaalbare bijles aan te bieden. Zo hopen zij een steentje bij te kunnen dragen aan kwalitatief goed onderwijs in Nederland. Om de kwaliteit van de bijlessen te optimaliseren zijn zij zo innovatief mogelijk. Het allerbelangrijkste is dat zij u snel aan een goede bijlesgever koppelen. In veruit de meeste gevallen kunnen zij dit binnen enkele werkdagen voor elkaar krijgen.

Sinds de starts in 2002 heeft StudentsPlus al tienduizenden leerlingen geholpen in heel Nederland.

Ook op zoek naar ERP- CRM of E-commerce software?
Wij helpen u graag verder. Vul onze Keuzehulp in.
Doe de keuzehulp