085-0494494

Valveco

Valveco is leverancier van producten en diensten voor de maritieme en offshore sector.

Home > Valveco

Door de groei van de organisatie en de wens om verder te professionaliseren heeft Valveco IT Selector gevraagd haar te begeleiden bij de inventarisatie en optimalisatie van haar bedrijfsprocessen en applicatielandschap. Om deze inventarisatiefase zo volledig mogelijk te kunnen uitvoeren zijn zowel het hoofdkantoor in Nederland als verschillende buitenlandse kantoren bezocht.
Op basis van de uitgebreide inventarisatiefase is vervolgens de selectie van een nieuwe ERP oplossing gestart.
Na de selectie van de best passende ERP oplossing en bijbehorende implementatiepartner heeft IT Selector de projectleiding van de implementatie uitgevoerd.

1) Primair aanspreekpunt voor project-gerelateerde zaken als borging voor de centrale communicatie inzake het project.
2) Verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het project, waaronder bewaking van de scope, de voortgang, het budget en beschikbaarheid key-users en consultants.
3) Change- en risico management.
4) Testprocedures en testscripts.
5) Dataconversies.

Over Valveco:
Valveco is toonaangevend. Als het gaat om het leveren van appendages, flenzen, technische onderdelen en revisie service voor de scheepvaart en industrie.
Een Nederlands bedrijf met kantoren in Nederland, Portugal, Polen, Frankrijk, Las Palmas, USA, Curaçao en Zuid-Korea dat wereldwijd opereert. Een energiek en succesvol bedrijf, waar kwaliteit voorwaarde is én grootste ambitie. Dit realiseren wij door te investeren in mensen en technologie. Door internationale expansie en door het verbreden van de activiteiten.

Ook op zoek naar ERP- CRM of E-commerce software?
Wij helpen u graag verder. Vul onze Keuzehulp in.
Doe de keuzehulp