085-0494494

Home > AFAS Software CRM

AFAS Software CRM

AFAS biedt zowel ERP, CRM, HRM als financiële software. De software bevat geïntegreerde modules om controles geautomatiseerd uit te kunnen voeren.

Volgen

Meer over AFAS Software CRM

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Ze ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt en nemen daarbij graag maatschappelijke verantwoordelijkheid. In 1996 zag AFAS (wat staat voor Applications For Administrative Solutions) het levenslicht als AFAS Automatisering en werd kort daarna omgedoopt tot AFAS Software B.V. In 1999 is AFAS Personele Systemen opgericht, waarbij de focus gelegd werd op de HR- en Payrollsoftware. In 2002 zijn beide BV’s samengesmolten en opereren vandaag de dag als één organisatie: AFAS Software.

Op 1 januari 2009 werd de dagelijkse leiding van AFAS Software overgedragen door Ton van der Veldt en Piet Mars aan hun beide zoons Bas van der Veldt (CEO) en Arnold Mars (CFO). De AFAS-oprichters zitten sindsdien in de Raad van Bestuur van AFAS Software.

AFAS biedt zowel ERP, HRM als financiële software. De software bevat geïntegreerde modules om controles geautomatiseerd uit te kunnen voeren. De software controleert zowel de salarisadministratie als financiële administratie waardoor de kans op fouten aanzienlijk wordt verminderd. Daarnaast maakt AFAS gebruik van geïntegreerde interactieve dashboards.

Leveranciers

Bezoek de website