085-0494494

Home > Exact Online

Exact Online

Exact Online is online bedrijfssoftware voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 en daarnaast geïntegreerde pakketten voor mkb’ers in de productie, handel en zakelijke dienstverlening.

Volgen

Meer over Exact Online

Exact is een Nederlands bedrijf dat software ontwikkelt, voornamelijk voor het MKB. Het bedrijf werd in 1984 opgericht door zes studenten. Ze ontwikkelden een boekhoudpakket genaamd Epsilon Software. Dit werd al vrij snel veranderd in Exact Software. Het bedrijf groeide snel tot een van de grotere software leveranciers van Nederland. In 2014 werd het bedrijf overgenomen door Eiger Acquisitions (onderdeel van Apax Partners) voor 730 miljoen euro.

Exact Online is een boekhoudpakket voor het MKB. Het pakket, dat in november 2005 werd gelanceerd en sindsdien een van de best lopende producten van Exact. Het is een SaaS oplossing waardoor klanten overal en op elke device kunnen inloggen. Er zijn verschillende modules beschikbaar, waaronder ook zeer specifieke. Bijvoorbeeld leerlingenadministratie voor scholen abonnementen voor verenigingen.

Exact Online is te verkrijgen in diverse versies en abonnementen. Denk aan Handel, Productie en Zakelijke dienstverlening. Exact Online is beschikbaar vanaf 31 euro per maand, waardoor het handig kan zijn voor starters en ondernemers met een eenvoudige boekhouding. 

De meest gebruikte functies van Exact Online zijn: 

  • Boekhouden
  • Handel
  • Productie
  • Accountancy
  • Uren en Facturen
  • Project Management

 

Branches

Handel, Productie, Zakelijke dienstverlening

Leveranciers

Bezoek de website