085-0494494

Home > Exact Synergy

Exact Synergy

Kleine en grotere organisaties kunnen beter samenwerken door Exact Synergy. Processen van samenwerkende bedrijven komen samen in een totaaloplossing.

Volgen

Meer over Exact Synergy

Exact is een Nederlands bedrijf dat software ontwikkelt, voornamelijk voor het MKB. Het bedrijf werd in 1984 opgericht door zes studenten. Ze ontwikkelden een boekhoudpakket genaamd Epsilon Software. Dit werd al vrij snel veranderd in Exact Software. Het bedrijf groeide snel tot een van de grotere software leveranciers van Nederland. In 2014 werd het bedrijf overgenomen door Eiger Acquisitions (onderdeel van Apax Partners) voor 730 miljoen euro.

Exaxt Synergy is het platform waarop Exact HRM, CRM en BPM zijn gebouwd. De technologie kan worden gekocht door een totaaloplossing van Exact aan te schaffen. Met Exact Synergy worden processen van CRM, HRM en financiën gestroomlijnd en werken de verkoop, klantenservice en Marketing gestructureerd met elkaar samen. Iedereen werkt met dezelfde informatie, waardoor er beter en altijd een goed inzicht is op prestaties van het bedrijf en zijn medewerkers. Daarnaast wordt het voor organisaties makkelijker om goed samen te werken en informatie uit te wisselen met behulp van Exact Synergy. Synergy is zowel lokaal, in de cloud als hybride beschikbaar. 

Branches

Handel, Productie, Zakelijke dienstverlening

Leveranciers

Bezoek de website