085-0494494

Home > Fujitsu Glovia G2

Fujitsu Glovia G2

Fujitsu Glovia is al meer dan 35 jaar actief als leverancier van ERP-oplossingen voor industriële MKB’s. glovia G2 bevat brancheoplossingen voor elektronica & elektrotechniek, automotive, machine- & apparatenbouw, industriële producten & – projecten en toeleveranciers.

Volgen

Meer over Fujitsu Glovia G2

ERP door fabrikanten voor fabrikanten

De oplossingen die Fujitsu Glovia middelgrote productiebedrijven aanbiedt, zijn kant-en-klare oplossingen. Ontwikkeld met producenten in het achterhoofd zijn ze afgestemd op hun eisen en meteen na installatie klaar voor gebruik. Met het kiezen van de relevante modules is het eisenpakket van een industrieel MKB voor 80% gedekt. Glovia ERP bevat enkel die functionaliteit die uw bedrijf nodig heeft, zowel in de diepte als in de breedte. Geen overbodige ballast, enkel sector-specifieke functionaliteit.

Uniek onder alle ERP leveranciers

Met meer dan 35 jaar ervaring in productie is Fujitsu Glovia uniek onder alle ERP-leveranciers. Fujitsu Glovia richt zich uitsluitend op ondernemingen in de discrete industrie. Deze bewuste beperking van onze doelgroep laat ons toe om een toegevoegde waarde aan te bieden. Onze consultants zijn stuk voor stuk experts inzake discrete productie en staan garant voor een optimale ondersteuning met snelle implementatie en nazorg.

Een stabiele partner voor de lange termijn

Sinds 2000 is Fujitsu Glovia een 100% dochteronderneming van Fujitsu Ltd., de op twee na grootste IT-dienstenleverancier ter wereld. De steun van Fujitsu maakt ons tot een stabiele partner voor de lange termijn, die er is als u ons nodig heeft – of dat nu vandaag, morgen of pas over jaren is.

Flexibiliteit in aanpak en opzet

Fujitsu Glovia biedt flexibiliteit in aanpak en opzet van uw implementatie. Dit houdt in dat bedrijven ook na eventuele strategische wijzigingen volledig gebruik kunnen blijven maken van hun investering. Bovendien is Fujitsu Glovia één van de weinige ERP-leveranciers die zelf instaan voor de implementatie, ondersteuning en onderhoud van de software. Het voordeel voor de klant is duidelijk: één aanspreekpunt voor alle vragen.

Voldoen aan het allerhoogste verwachtingsniveau

Wereldwijd heeft Fujitsu Glovia meer dan 4000 implementaties begeleid in sectoren zoals automotive, luchtvaart & defensie, elektronica & elektrotechniek, machine- & apparatenbouw, toeleveranciers en industriële producten & – projecten. Van al deze implementaties werd 90% binnen de voorziene termijn en budget afgerond. Het uitgangspunt is steeds hetzelfde: onmiddellijk toegevoegde waarde leveren en voldoen aan het allerhoogste verwachtingsniveau van de klant. Bij Fujitsu Glovia zijn we pas succesvol als u dat bent.

Branches

Automotive, Elektronica & Elektrotechniek, Machine- & Apparatenbouw, Toeleveranciers

Leveranciers

Bezoek de website