085-0494494

Home > Magento Community

Magento Community

Magento Community biedt flexibele, schaalbare e-commerce oplossingen ontworpen om uw bedrijf te helpen met online groei en succes, vooral geschikt voor middelgrote tot grote webwinkels.

Volgen

Meer over Magento Community

Op 9 december 2001 werd het bedrijf Varien opgericht. Dit bedrijf begon de Magento Software vanaf 2007 te ontwikkelen. De eerste beta versie werd in augustus van dat jaar gelanceerd, bijna een jaar later was de officiële lancering. In 2011 nam eBay het bedrijf over, het bezat voor die tijd overigens al 49% van de aandelen.

Magento biedt flexibele, schaalbare e-commerce oplossingen ontworpen om uw bedrijf te helpen met online groei en succes. De software is vooral geschikt voor middelgrote tot grote webwinkels. Het is verkrijgbaar in verschillende edities. Deze edities verschillen vooral in functionaliteit, kosten, performance en mate van ondersteuning vanuit Magento. De twee bekendste versies van Magento zijn Community en Enterprise. Magento Enterprise is de betaalde versie, Community is de gratis editie.

Magento Community is de meest gebruikte editie van Magento. Deze editie is compleet open source. Programmeurs en eigenaren hebben de mogelijkheid om aan te passen wat ze willen. Gemakkelijk is dit echter niet. Hoe meer koppelingen met andere applicaties en hoe meer aanpassingen, hoe groter de kans dat de webshop faalt. Daarnaast biedt Magento geen support aan bij Community, dit doet het wel bij de betaalde versie Magento Enterprise.

Branches

e-tail & e-commerce

Leveranciers

Bezoek de website