085-0494494

Home > Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM helpt verkoopteams goed voorbereid en geïnformeerd aan de slag te gaan.

Volgen

Meer over Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM is CRM software die dient om verkoopteams goed geïnformeerd en voorbereid aan de slag te laten gaan. Dit door te richten op goede samenwerking en contacten, en zeer productief te zijn. Het doel hierbij is dat werknemers op het juiste moment relevante informatie tot hun beschikking hebben. 

De eerste versie van Microsoft Dynamics CRM werd in 2003 gelanceerd. De versies tot en met 2011 werden alleen ondersteund door Internet Explorer. In latere versies werd het ook mogelijk om met o.a. Chrome, Safari en Firefox te werken. De meest recente versie is Microsoft Dynamics CRM 2016. 

Microsoft Dynamics CRM heeft meer dan 4 miljoen gebruikers in meer dan 70 landen en behoort daardoor bij de top 3 van meestgebruikte CRM software. Met uitgebreide functionaliteiten in Sales, Marketing en Service is Microsoft Dynamics CRM een zeer compleet pakket, dat het mogelijk maakt om uw relaties en contacten te onderhouden en campagnes, informatie en contracten te beheren. Daarnaast is het een gebruiksvriendelijke applicatie: Kunt u met Microsoft Outlook overweg? Dan zal Microsoft Dynamics ook geen probleem zijn.

 

Branches

Sales

Leveranciers

Bezoek de website