085-0494494

Home > Oracle ATG

Oracle ATG

Oracle ATG stelt bedrijven in staat om klanten een gepersonaliseerde online verkoopervaring te leveren. Dit door o.a. relevante gepersonliseerde content en zoekopdrachten, en markting op maat. Daarnaast levert ATG voorgefabriceerde websites.

Volgen

Meer over Oracle ATG

ATG (Art Technology Group) werd in 1991 opgericht door Jeet Singh en Joseph Chung. Waar het in de beginjaren alleen consultancy leverde begonnen zij vanaf 1996 applicaties te leveren en hadden een e-commerce platform. De focus lag vanaf 2000 vooral op tools voor content management, merchandising, marketing en analytics. In 2010 nam Oracle het bedrijf ATG over voor 1 miljard dollar. Op dat moment waren in 2010 wereldwijd meer dan duizend grote bedrijven die gebruik maken van de applicaties van ATG. Oracle ATG was geboren.

Met software producten van Oracle ATG kunnen organisaties zonder problemen contact leggen en behouden met klanten online. Oracle ATG stelt bedrijven onder andere in staat om gepersonaliseerde en relevante content en merchandising te leveren. Daarnaast heeft Orace ATG mogelijkheden om gepersonaliseerd te zoeken en voorgefabriceerde websites op maat. Voorbeelden van bedrijven die gebruik maken van Oracle ATG zijn Deli XL en Bol.com

Leveranciers

Bezoek de website