085-0494494

Home > Oracle NetSuite

Oracle NetSuite

Eén uniforme oplossing die bestaat uit ERP, financieel management, CRM en e-Commerce die reeds wordt gebruikt door meer dan 40.000 organisaties.

Volgen

Meer over Oracle NetSuite

NetSuite is geheel op maat gemaakt voor bedrijven om groei te realiseren en kritieke processen te stroomlijnen. Dit stelt het bedrijf in staat om te blijven focussen op waar zij het beste in zijn en om snel en met vertrouwen op nieuwe marktkansen in te spelen. Van geavanceerde financials tot supply chain management en nog veel meer, NetSuite ERP biedt bedrijven de tools die ze nodig hebben om groei te versnellen en innovatie te stimuleren. Hun cloud based ERP software is volledig schaalbaar en kan aangepast worden indien uw bedrijf groter wordt. Daarnaast is NetSuite zo gebouwd om direct in te spelen op veranderingen in cijfers. Hierdoor is de getoonde data altijd real-time. Bij het toevoegen van de flexibiliteit van het programma is overal over nagedacht. Zo kunnen alle velden eenvoudig aangepast worden en zelfs wanneer  er een update plaatsvindt blijven deze velden onaangepast. 

Welke functies heeft Oracle NetSuite?

Financieel Management – Combineer financieel beheer met ingebouwde business intelligence om slimmere en snellere besluitvorming te stimuleren.
Order Management – Versnel het order-to-cash proces door verkoop, financiering en uitvoering te koppelen aan prijsstelling, verkooporderbeheer en retourbeheer.
Productie Management – Breng uw producten snel en efficiënt op de markt door gebruik te maken van realtime inzicht in productie beheerprocessen.
Supply Chain Management – Definieer, voer en ondersteun supply chain / distributie beheerplannen vanaf één enkel samenwerkingsplatform.
Magazijn en voorraad – Beheer end-to-end voorraad en inkomende / uitgaande logistiek in real time terwijl u de total cost of ownership minimaliseert.
Inkoop – Optimaliseer en verbeter de nauwkeurigheid van Procure-to-Pay-processen voor een duidelijk kostenbeeld.
Human Capital Management – Maximaliseer de waarde van investeringen in human capital en minimaliseer uw managementkosten met Human Capital Management.

Leveranciers

Bezoek de website