085-0494494

Home > Uniconta

Uniconta

Uniconta is ontwikkeld met de laatste moderne Microsoft technologie voor zowel de applicatie als de backend, welke ook ter beschikking staat aan de partners en gebruikers van Uniconta.

Volgen

Meer over Uniconta

Erik Damgaard is de Software Architect en oprichter van Uniconta. Erik Damgaard heeft met zijn dertig jaar ervaring in het ontwikkelen van ERP platforms zich ruimschoots bewezen; Erik Damgaard is o.a. de geestelijk vader van het wel bekende Microsoft Dynamics AX maar heeft ook aan de wieg gestaan van Dynamics XAL en C5. In 2002 heeft Microsoft zijn software gekocht, en is tot op de dag van vandaag de basis van de ERP propositie van de Microsoft business applicaties. 

Een van zijn doelen van het ontwikkelen is het toegankelijk en simpel in gebruik maken van ERP platform, maar waarbij het ERP platform nog steeds de hoogst mogelijk praktische waarde biedt aan de gebruiker. Om deze reden is er voor gekozen om Uniconta te ontwikkelen met de laatste moderne Microsoft technologie voor zowel de applicatie als de backend, welke ook ter beschikking staat aan de partners en gebruikers van Uniconta. Het resultaat is Uniconta, een revolutionair nieuw ERP platform.

Branches

Groothandel Retail Professional service Accountants en administratie kantoren (financial services)

Leveranciers

Bezoek de website